In een wereld waarin 93% van onze communicatie non-verbaal is, blijkt lichaamstaal niet slechts een subtiele nuance, maar een krachtige sleutel tot succesvolle interacties. Deze cijfers spreken boekdelen en onderstrepen de cruciale rol van lichaamstaal in ons dagelijks leven.

In een tijdperk waarin de menselijke connectie soms verloren lijkt te gaan, wordt het begrijpen van onze eigen lichaamstaal én die van anderen een essentiële vaardigheid.  Kennis van lichaamstaal is geen "fluffy" materie maar een bewezen effectieve tool die de deur opent naar betere relaties, doeltreffende onderhandelingen en meer impact.  Het heeft een effect op de outcome van je interactie, jouw welzijn en die van je gesprekspartner. 

Stap binnen in een wereld waar lichaamstaal niet alleen een taal is, maar een krachtige troef die jou een onmiskenbare meerwaarde biedt. Ontdek hoe het verschil maakt in jouw persoonlijke en professionele groei.

 

POPULAIRE OPLEIDINGEN

SUCCESVOLLE  ONDERHANDELINGEN

CHARISMATISCH LEIDERSCHAP

INSIGHT DISCOVERY

Kan lichaamstaal me helpen te ontdekken of ik mijn gesprekspartner mee heb?  Kan ik mijn succes bij onderhandelingen vergroten door bewust mijn  non-verbaal gedrag aan te passen? 

 

JA 

Lichaamstaal is de stille kracht die in onderhandelingen vaak het verschil maakt tussen succes en mislukking. Terwijl we ons vaak richten op de woorden die worden uitgewisseld, is het van cruciaal belang te begrijpen dat onze houding, gezichtsuitdrukkingen en gebaren een veel diepgaandere impact hebben op het verloop en de uitkomst van onderhandelingen. Het is de taal die niet gesproken wordt, maar die luid en duidelijk spreekt over onze intenties.  

Ontdek hoe het  beheersen en kunnen lezen van lichaamstaal je een aanzienlijk voordeel kan geven in elke onderhandelingssituatie en  je in staat stelt om effectiever te communiceren, vertrouwen op te bouwen en uw doelen te bereiken.

 

Heeft mijn lichaamstaal een effect op mijn leiderschap?  Kan het bijdragen aan het welzijn van mijn medewerkers?   Kan je charismatisch zijn en toch competentie uitstralen? 

 

JA 

Lichaamstaal speelt een cruciale rol in leiderschap.   Niet "wat" je zegt maar "de manier waarop" zal bepalend zijn voor de kracht van je leiderschap succes. 

Hier ontdek je hoe je non-verbale signalen kunt benutten om anderen te leiden, beïnvloeden en motiveren zoals nooit tevoren.

Je leert de krachten van lichaamstaal die kunnen worden ingezet om uw leiderschapsvaardigheden te transformeren,  met vertrouwen kunt spreken, anderen kunt inspirer en een onvergetelijke indruk kunt maken.

In het moderne tijdperk van people management is het vermogen om anderen te kunnen lezen en begrijpen van onschatbare waarde.  

Door deze vaardigheden te ontwikkelen, kunt u een diepere connectie aangaan met uw team, hun behoeften beter begrijpen en empathie tonen. Het vermogen om anderen te lezen, niet alleen in woorden maar ook in non-verbale signalen, is een sleutel tot effectief people management.

 

 

Kan dergelijk model me helpen om beter inzicht te krijgen in mezelf en mijn team?  Kan zo'n model echt helpen om verbindend te  communiceren?   

 

 

JA 

Welkom in de wereld van Insight Discovery, waar de sleutel tot effectieve interactie met mensen begint. Of je nu als individu streeft naar persoonlijke groei of als team naar ongeëvenaarde samenwerking, dit model onthult de geheimen achter succesvolle relaties.

Met Insight Discovery benader je niet alleen de dynamieken van jouw eigen persoonlijkheid op een dieper niveau, maar begrijp je ook de drijfveren van anderen. Dit inzicht vormt de hoeksteen van vruchtbare samenwerkingen en opent de deur naar ongekende mogelijkheden.

Of je nu jouw individuele pad verkent of als team streeft naar buitengewone prestaties, Insight Discovery staat klaar om de sleutel te zijn tot jouw persoonlijke en professionele succes.

VOOR WIE  ?

Iedereen die op impactvolle manier met andere in interactie gaan. 

  • Leidinggevenden
  • Sales
  • Onderhandelingen
  • HR partners
  • interactie met patiënten
  • Public speakers 

WAT? 

Impactvolle trainingen, workshops, keynotes en webinars

- Je bent bewust van je uitstraling en hoe je je lichaamstaal kan aanpassen aan de situatie

- Je leert lichaamstaal van anderen te detecteren zodat je hier adequaat op kan inspelen

- Je weet hoe je je lichaamstaal kan gebruiken om je instant sterker, assertiever en zelfzekerder te voelen. 

 

BELANGRIJKE NOTA'S

  • Alle opleidingen zijn zeer praktisch gericht,  theorieën zijn onderbouwd door neurowetenschappen.
  •  Alle opleidingen kunnen in 3 talen (NL/ FR/ ENG) 
  • En ja we gaan zoveel mogelijk je eigen video materiaal gebruiken 
  • Insights discovery geaccrediteerd