Lichaamstaal voor HR recruiters

HR recruiters staan voor de uitdaging om snel en accuraat de juiste kandidaten te selecteren.

Vaak ontbreekt het aan betrouwbare methoden om de ware intenties en geschiktheid van sollicitanten te doorgronden.

Non-verbale communicatie speelt hierbij een cruciale rol.

Door lichaamstaal effectief te decoderen en je eigen signalen te encoderen, kun je niet alleen verborgen waarheden ontdekken, maar ook een positieve en vertrouwelijke sfeer creëren tijdens interviews.

Deze training is speciaal ontworpen voor recruiters om meer inzicht te krijgen in kandidaten en om hun eigen presentatie te versterken, wat leidt tot betere wervingsbeslissingen en een efficiënter selectieproces. 

INHOUD

Encoding (Je Eigen Uitstraling)

  • Bewustwording: Ontdek hoe je eigen lichaamstaal overkomt en hoe je deze kunt verfijnen om vertrouwen en professionaliteit uit te stralen.
  • Intentie: Leer je boodschap krachtig over te brengen met de juiste lichaamstaal, zodat je interviews effectiever en overtuigender zijn.
  • Basiselementen: Verdiep je in houding, gezichtsuitdrukkingen en stemgebruik om een positieve indruk te maken.
  • "Fake It Till You Become It": Gebruik lichaamstaal om je zelfvertrouwen te vergroten en een positieve mindset te creëren, zelfs in uitdagende situaties.

Decoding (Anderen Lezen)

  • Observeren: Leer hoe je de non-verbale signalen van kandidaten kunt lezen en interpreteren om hun ware intenties en emoties te begrijpen.
  • Context: Plaats lichaamstaal in de juiste context om beter te begrijpen wat kandidaten echt bedoelen.
  • Beïnvloeding: Ontdek hoe je non-verbale technieken kunt inzetten om gesprekken te sturen en de juiste kandidaat te selecteren.

 

Door deze technieken te beheersen, krijg je diepere inzichten in de kandidaten die je interviewt en kun je betere, geïnformeerde beslissingen nemen. Versterk je rekruteringsproces en verbeter je interviews met deze cruciale vaardigheden. Schrijf je vandaag nog in en optimaliseer je rekruteringsvaardigheden!

 

BELANGRIJKE INFO

Het is belangrijk om te beseffen wat jij uitstraalt in rust en in  stress.  Daarom gaat er gevraagd worden om jezel op te nemen. 

Maar geen nood

  • Om de veiligheid en privacy te garanderen ga je jezelf opnemen met je eigen telefoon, laptop, computer of andere device van je keuze. Zorg er dus voor dat je voldoende geheugen hebt en batterijen opgeladen.  (dit geldt niet alleen voor je toestellen 😉)
  • Niemand anders dan jezelf heeft toegang tot deze opname

 

Ik zorg ervoor dat het allemaal op een leuke, ongedwongen, veilige en constructieve  manier gebeurt.

 

MEER INFO OF INSCHRIJVEN