OPLEIDINGEN

POPULAIRE OPLEIDINGEN

Reading the room

Dit gaat om het begrijpen van de sfeer en dynamiek in een sociale of professionele omgeving 

Het gaat erom gevoelig te zijn voor non-verbale signalen, lichaamstaal en de algehele atmosfeer om het juiste gedrag of de juiste reactie te kunnen inschatten. Het is essentieel voor effectieve communicatie en aanpassingsvermogen in verschillende situaties zoals meetings, presentaties, klanteninteracties of leiderschapsrollen.   

De kracht van lichaamstaal in leiderschap

BODY LANGUAGELICHAAMSTAAL VOOR LEIDINGGEVENDEN

Leer hoe leidinggevenden lichaamstaal kunnen gebruiken om vertrouwen op te bouwen, teammotivatie te stimuleren en effectieve communicatie te bevorderen.  

Lichaamstaal in verkoop en onderhandelingen

Lichaamstaal hacks voor vertegenwoordigers

Onderzoek hoe verkooptechnieken en onderhandelingsvaardigheden worden versterkt door bewustwording van lichaamstaal, inclusief het lezen van klanten en het overtuigend presenteren van ideeën.

Lichaamstaal bij werving en selectie

Hoe recruiters lichaamstaal kunnen interpreteren om potentiële kandidaten beter te evalueren tijdens sollicitatiegesprekken en hoe recruiters hun eigen lichaamstaal kunnen optimaliseren om een ​​positieve indruk te maken en meer openheid creeëren

Lichaamstaal in presentatievaardigheden:

Bied inzicht in hoe het begrijpen en beheersen van lichaamstaal, stem en intonatie, presentaties krachtiger en overtuigender maakt, of het nu gaat om interne vergaderingen of klantpresentaties.

Het belang van non-verbale communicatie in virtuele omgevingen

Verken hoe lichaamstaal kan worden aangepast aan online communicatieplatforms zoals videoconferenties en e-mails, en hoe dit kan bijdragen aan effectieve virtuele samenwerking.

Optimaliseren van lichaamstaal in trainingen en workshops

Trainers en coaches leren hoe ze lichaamstaal kunnen gebruiken om hun boodschap effectief over te brengen, de betrokkenheid van deelnemers te vergroten en een positieve leeromgeving te creëren. Leer  verborgen technieken om vertrouwen op te bouwen, de aandacht vast te houden en de impact van de training te maximaliseren.

 

ALLE OPLEIDINGEN KUNNEN IN 3 TALEN GEGEVEN WORDEN NL/FR/ENG