Welkom bij Wining Moves: waar lichaamstaal spreekt en bedrijven transformeert!

Stap binnen in de wereld van effectieve communicatie, waar lichaamstaal niet alleen spreekt, maar ook leidt tot buitengewone resultaten. Bij Wining Moves zijn we ervan overtuigd dat de kracht van lichaamstaal de sleutel is tot succes in elke zakelijke situatie.

Herken je deze uitdagingen?

  • Leidinggevenden die hun team willen inspireren en motiveren.
  • Recruiters die op zoek zijn naar de perfecte match en willen overtuigen.
  • Verkoopprofessionals die hun overtuigingskracht willen vergroten.
  • Coaches en therapeuten die een diepere verbinding willen creëren met hun cliënten.

Lichaamstaal is de verborgen kracht die deze uitdagingen kan overwinnen en uw bedrijf kan laten schitteren. Ontdek hoe onze dynamische programma's en trainingen u helpen om krachtige communicatievaardigheden te ontwikkelen die uw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen stuwen.

Ben je klaar om de taal van succes te spreken? Verken onze website en ontdek hoe Wining Moves jouw bedrijf kan transformeren!

meer dan 70% van onze communicatie bestaat uit non-verbale communicatie.  Je kan deze maar beter goed beheersen! 

De kracht van lichaamstaal in leiderschap

Leer hoe leidinggevenden lichaamstaal kunnen gebruiken om vertrouwen op te bouwen, teammotivatie te stimuleren en effectieve communicatie te bevorderen.  

Lichaamstaal in verkoop en onderhandelingen

Onderzoek hoe verkooptechnieken en onderhandelingsvaardigheden worden versterkt door bewustwording van lichaamstaal, inclusief het lezen van klanten en het overtuigend presenteren van ideeën.

Lichaamstaal bij werving en selectie

Hoe recruiters lichaamstaal kunnen interpreteren om potentiële kandidaten beter te evalueren tijdens sollicitatiegesprekken en hoe recruiters hun eigen lichaamstaal kunnen optimaliseren om een ​​positieve indruk te maken en meer openheid creeëren

Lichaamstaal in presentatievaardigheden:

Bied inzicht in hoe het begrijpen en beheersen van lichaamstaal, stem en intonatie, presentaties krachtiger en overtuigender maakt, of het nu gaat om interne vergaderingen of klantpresentaties.

Het belang van non-verbale communicatie in virtuele omgevingen

Verken hoe lichaamstaal kan worden aangepast aan online communicatieplatforms zoals videoconferenties en e-mails, en hoe dit kan bijdragen aan effectieve virtuele samenwerking.

Optimaliseren van lichaamstaal in trainingen en workshops

Trainers en coaches leren hoe ze lichaamstaal kunnen gebruiken om hun boodschap effectief over te brengen, de betrokkenheid van deelnemers te vergroten en een positieve leeromgeving te creëren. Leer  verborgen technieken om vertrouwen op te bouwen, de aandacht vast te houden en de impact van de training te maximaliseren.

 


ALLE OPLEIDINGEN KUNNEN IN 3 TALEN GEGEVEN WORDEN NL/FR/ENG